Body Builder

Egy egészségesebb Magyarországért!

Friss topikok

BRUTAL N.O.V.A

4thw4 2010.07.29. 15:57

A gyártó szerint az egyik legerősebb NO fokozó a piacon, mellyel a legnagyobb hatást fejtheted ki. Mint minden NO fokozó ez is segít a szervezetnek az izomrostok növelésében és az izomban lévő vérkeringés javításában, tehát megnöveli az erek méretét. Igazábol semmi negatívumot nem látok egyedül az árát. Kicsit magasabb (legalábbis ez az én véleményem) mint a többi hasonló hatást kifejtő készítményé. De lehet, hogy az ár érték arány meg jobb mint a többieknél.

Várom olyan személyek véleményét, akik kipróbálták már ezt a terméket!

Beszerezhető: http://fitnessmarket.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=113_124&products_id=673

 

 

Ahogy hatalmas robajjal visszaesik a rúd a helyére, mit a segítőd húzott le rólad, ismét kapsz levegőt. Egy kicsit elmosódik a kép, de mégis minden kristálytisztává válik. Mit keresel itt? Miért küzdesz egy végeláthatatlan háborúban? Miért kelsz fel reggel? Miért diétázol?

Majd lassan tisztulni kezd a kép, és meglátod a falon az órát, ami a pihenőidőd méri, de úgy szalad előre, hogy már egy korty vizet sincs időd inni. Az erőd fogy… Érzed, hogy most fog jönni az a sorozat, amiért felkeltél reggel, amiért elindultál edzeni, ami a diétádnak értelmet ad. Becsukod hát a szemed, és egy pillanatra eltávolodsz mindentől. Az üvöltő zene elcsendesedik. A társad bíztató szavai távolba vesznek, és csak te maradsz ott és az a megmozgathatatlannak hitt súly, amit most nyolcszor egymás után ki kell nyomnod.

Nincs másik opciód, nem vallhatsz kudarcot. Ezt a csatát, mint ahogy az eddigieket, neked kell nyerned. Saját magad ellen küzdesz. Az akaraterőd küzd a tested ellen, ami már kegyelemért könyörög, de te ezzel mit sem törődsz. Aztán megérzed magadban azt a dupla adag Brutal N.O.V.A.-t amit edzés előtt dobtál be, hogy bírjad a mai poklot is. Az agyad és mellizmod tökéletes összhangban leledzik. Úgy érzed, mintha minden egyes izomrostot végig tudnál feszíteni a mellkasodon. Csakhogy neked most az összesre szükséged van egyszerre. Háborúba hívod hát minden egyes izomrostodat, ellenkezést nem tűrően. Kontrollálod az egész tested. A Nitrox miatt kitágult vénáidban dübörögve tódul a vér. Képzeleteket felülmúlva szállítja a véred az oxigént izmaidba, felpumpálva azokat a végletekig.

Hirtelen visszatérsz. Hallod az ordítást: Most! Újra ott vagy, ahol az előbb még azt hitted meghalsz, ahol minden nap meghozod az áldozatokat. Ahol eltűnsz, majd újjászületsz.

Hátradőlsz a padon, és az egész lényeddel feszülsz neki a hatalmas súlynak. A segítőd szemébe nézel egy pillanatra. A sok csata, mit vállvetve együtt vívtatok megtanított benneteket, hogy a másik szempillantásából tudjátok mit kell tennetek. Az ő szemébe először azt az eltökéltséget látod, amivel segíteni fog téged a végsőkig. Majd egy pillanatnyi megdöbbenést látsz rajta. Ő nem érti mit lát a te szemeidben. Miért mosolyogsz?!  Majd egy hatalmasat üvöltve elkezdődik a küzdelem. Az izmaidnak parancsot adsz, azok teljesítik. Nem bonyolult dolog. Színtiszta akaraterő. 1., 2., 3., Itt dől el minden, hogy érsz valamit, hogy kiemelkedsz  a sok hobbygyúrós közül. 4., 5., 6., még mindig húz a Brutal N.O.V.A.. Nincs más választásod, mint véghezvinni a feladatod…

Dörögve, robajjal visszazuhan a rúd. A pad talán pár centit még arrébb is csúszik. Az adrenalin kiszakítja a tested a fekvő pozícióból. Fölpattansz és artikulálatlanul üvöltesz. 10 ismétlés… Ennyit csináltál… A kisebb méretű nézősereg, amit csak most fedezel fel, félelemmel és tisztelettel adózik neked. A társadra tekintesz, aki elismerően biccent feléd. Ő tudja, hogy ennyit érdemelsz. Emberfelettit teljesítettél, de ez nálatok a mindennapok része. Amit más hetekig mesélne hőstettként, az nálatok egy átlagos kedd este, a meló után. Miután megittál egy liter vizet 3 korttyal, már a következő gyakorlat felé haladtok masszív lépteitekkel…

Mikor percek után ismét képes vagy beszélni, csak ennyit mondasz neki: Mondtam én, hogy jó cucc ez a Brutal N.O.V.A.… A Nitric Oxid készítmények hatalmas lendülettel törtek be a táplálékkiegészítők piacára. Edzés előtti stimulálóként használatosak. Alapvetően értágító hatásuk miatt  kivételes termékek. Hamarabb szállítanak vért az izmokba, így nagyobb vérbőség érhető el bedurranáskor.  A Brutal N.O.V.A. az egyik legerősebb ilyen készítmény kivételesen jól összeállított hatóanyagokkal. Számos kutatás és teszt eredményeként választottuk ki a leghatékonyabb N.O. formulákat, amit a Brutal N.O.V.A.-nál alkalmazunk.

A Nitric oxid formulák hatalmas mennyisége a termékben az, ami kivételesen hatékonnyá teszi ezt a terméket. Az edzések hatékonyságát lényegesen megemeli. Hatékonysága azonnal érezhető. Egy tökéletes edzés tökéletes kiegészítője. Pont olyan fontos edzés előtt egy Brutal N.O.V.A., mint edzés után egy dupla adag Muscle On fehérje.

Kiszerelés: 320 G

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bodybuild.blog.hu/api/trackback/id/tr92185139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása